Mohah

Hej på dig min underbara läsare!

Radikala förändringar väntar.

Jag känner hur ni ryser, eller ja du, min enda trogna läsare *vinkar*

Jag tävlar...tävlar...och tävlar

Jag tävlar hos Linda!

Tävla du också :D

(klickelicka på Lindas namn så kommer du till hennes finfina blogg)

Sundsvall del 1.

Gårdagens utsikt

Hello friends!

Jag njuter för fullt av min vistelse här i Sundsvall. Allt är så trevligt här. Eller nästan allt iaf, trafiken är inte alldeles underbar precis. Det är lite storstads-känsla över hela situationen men jag trivs som fisken i vattnet. Jag skulle gärna flytta upp hit till Norrlands metropol, Sundsvall. Om jag kunde skulle jag åka hit jämt och ständigt! Att jag dessutom älskar dialekten och naturen här gör att jag sitter och letar utbildningar här uppe. Hoppas nu på att jag hittar någon som skulle passa mig. Då tvekar jag inte att flytta!

Älskar't!

 

Igår var mormor, mina gudföräldrar Nina & Bengt, Vincent, moster Kattis, morbror Björn, kusinvitamin Matilda och jag uppe i mosters stuga. Det är en helt fantastisk stuga med helt otrolig utsikt. Den går knappt att beskriva, så vacker är den! Tyvärr så öste regnet ner när vi satte oss i bilen för att åka den långa, slingrande vägen upp till Grönåsen. Mormor sade att det skulle lätta när vi väl kom upp till stugan och visst gjorde det! När vi varit där ett tag kom solen fram och "Oj, så fint det blev". När jag kommer hem tänker jag bomba er med vackra bilder på utsikten, precis som ovan. Björn gräddade Kolbullar i "grillhytten" och framåt kvällen kokte han kaffe över öppen eld. Bästa maten på länge, mums! Jag fick umgås med mina släktingar och det betyder mycket :)

 

 

Idag har vi (mormor, bror, gudföräldrar) åkt till höga kusten. Det är en väldigt lång historia och innefattar hundratals bilder och citat. Jag orkar inte riktigt skriva ner allt nu men uppdaterar så fort jag kommer hem.

 

 

Uppdateringen under veckan kommer att stå helt still då min broder tar med sig sin laptop hem. Jag kommer dokumentera allt som är värt att nämnas och mer därtill. Kompenserar er med bloggbombning när jag återkommer till Vingåker!

 

 

 

 


Sundsvall

Hell yeeah!

Nu är jag i Sundsvall/drakstaden (och har tillgång till intenet, wiiiihoooooo) heh.

Jag är här med mina gudföräldrar och broder för att hälsa på mormor, moster, morbror och mina kusiner :D

Imorgon bär det av till Stöde och min kusin...

Har med mig systemkameran så det blir massor med bilder :D

Uppdaterar senare!

(dålig internetuppkoppling = dålig/kass/urusel/sopig/f'cked up uppdatering)




OU



Over and out!

Jag drar till Sundsvall

Uppdatering kommer under veckan

Puss

RSS 2.0